SISU og Stars sammen om ny stilling

Regnskab- og administrationsmedarbejder til SISU og Gentofte Stars

Vil du gøre en forskel i 2 foreninger?

Basketballklubben SISU og ishockeyklubben Gentofte Stars søger en fælles regnskabs- og administrationsmedarbejder.

Begge klubber er i vækst og har nået en kritisk masse, hvor administrationen ikke længere kan varetages af frivillige forældre. Vi søger derfor en regnskabs- og administrationsmedarbejder med god struktur og en som kan håndtere mange interessenter.

I dag varetages alle betalinger, bogføringer, økonomi og administration af frivillige i de to klubber. Ved at samarbejde om disse funktioner, er der kritisk masse til at udbyde en 20/25 timers stilling.

Arbejdsopgaverne spænder vidt og indeholder bl.a. betalinger, bogføring, løn, medlemsregistrering, kontingentopkrævning, dommerafregninger, rapportering fra kasseapparater, faktureringer af skoler og institutioner og en række administrative opgaver som udvikles over tid.

Du skulle kunne arbejde selvstændig og være selvmotiverende, idet de fleste interessenter er frivillige i de to klubber og som har andet fast arbejde. Der er stor variation i opgaverne, så jobbet vil kræve en blæksprutte, som kan holde mange bolde i gang. Det er vigtigt, at man kan koordinere mellem de mange interessenter, der er i de to klubber – lige fra trænere, bestyrelser, andre ansatte og eksterne leverandører.

Der etableres et nyt fælles kontor mellem SISU og Gentofte Stars i Gentoftehallen, hvor andre deltidsmedarbejdere og bestyrelsesmedlemmer ligeledes vil benytte kontoret. Der er fleksibel arbejdstid dog vil der planlægges at være en eller to faste åbningstider, sidst på eftermiddagen, hvor klubbernes medlemmer og trænere kan træffe medarbejderen.

Du har erfaring med bogføring, regnskab og administration. Begge klubber anvender Holdsport, så kendskab til Holdsport vil være en fordel.

Som person er du:

  • Struktureret, systematisk og en god planlægger
  • God til at se muligheder for at gøre opgaver lettere – enten ved at udnytte systemer vi allerede har – eller foreslå nye
  • Rar og omgængelig omgangstone – og har nemt til et godt grin

SISU Basketball har over 800 medlemmer og har hold fra U5-U19 i ungdomsafdelingen, samt en række seniorhold, herunder vores elitedamer i Dameligaen og vores eliteherrer i 1. division. Vi holder til i Gentoftehallen, men træner også på Kildegård og i hallen ved Byens Hus.

Gentofte Ishockeyklub har over 300 medlemmer. Ungdomsårgangene er inddelt i hold fra U7-U20 og 1. division, og hertil kommer en række oldboyshold og et damehold. Vi har 2 ishockeyhaller der deles med Gentofte Kunstskøjteløberforening, og ud over klubbens ishockey har vi også isdisco, offentligt skøjteløb, erhvervsarrangementer og mange andre aktiviteter.

Regnskabs- og administrationsmedarbejderen refererer til de to klubbers bestyrelsesformænd eller kasserer. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer og den endelige jobbeskrivelse.

Ansøgningen bedes sendt skriftligt inklusive et CV til de to formænd for bestyrelserne:

SISU Basketball: Jesper Stadil – formand@sisu.dk – 4020 1377

Gentofte Stars: Lars Hummelmose – formand@gentoftestars.dk – 2990 0080

Ansøgningsfrist 15. maj 2019 – samtaler holdes løbende – ansættelsesstart: snarest muligt

By |2019-05-02T22:45:25+01:00maj 2nd, 2019|SISU News, Uncategorized|