SISU Basketballs elitedamer får international kapacitet som ny træner

Gennem længere tid har SISU Basketball haft ønske om at tilknytte en ny, stærk trænerprofil til at styrke sammenhængskraften og fastholdelsen mellem ungdoms- og seniorafdelingen – ikke mindst på damesiden. Klubben har set mod udlandet for at finde én med international erfaring, og det er nu lykkedes. SISU har således ansat græske Eleni Kafantari, der som assistant coach på det græske kvindelandshold og headcoach på det græske U18 og U20 landshold har international slutrundeerfaring fra øverste hylde.

42-årige Kafantari har heldigvis haft mulighed for at starte i stillingen allerede fra fredag d. 22. februar, og SISU Basketball ser det som en gylden mulighed for at gennemføre en ny gennemgående struktur i samarbejdet mellem ungdoms- og voksenbasket i god tid inden næste sæson med Kafantari ved roret.

Som en del af aftalen overtager Eleni Kafantari ansvaret som headcoach for SISUs elitedamehold med omgående virkning. Ansættelsen betyder samtidig et farvel til dameholdets hidtidige træner, Todd Anthony, som har været ansat knapt to år med finalepladsen i sidste års pokalturnering og en semifinaleplads i Dameligaen samme år som højdepunkter. SISU takker Todd Anthony mange gange for samarbejdet, og ønsker ham al mulig succes fremover.

Onsdagens hjemmekamp mod BK Amager bliver coachet af Morten Thomsen og Peter Glahn.

Yderligere information vedrørende Eleni Kafantari har findes her

Kontakt:

Jesper Stadil
Formand
4020 1377
formand@sisu.dk

By |2019-02-18T17:22:39+01:00februar 18th, 2019|SISU News|