Pytt-i-panna, luftmadrasser og masser af sammenhold

Endnu engang troppede unge SISU spillere talstærkt op til det traditionsrige Lundaspelen, hvor der over 4 dage spilles masser af basketball men også er god tid til at hygge mellem kampene.

Tekst: Katrine Weikop, Foto: Christina Niegel og Lars Risbjerg.

Lundaspelen er en stor og traditionsrig basket-turnering, der har eksisteret i over 40 år.  Den tiltrækker spillere fra hele verden og SISU bidrager hvert år med masser af hold. Således også i år, hvor 12 SISU hold med i alt 120 spillere, 25 ledere og masser af heppende forældre trodsede vinterkulden og begav sig til Lund i dagene mellem dem 2-5 januar.

Turneringen er veletableret og kører som på skinner. Børnene indlogeres på forskellige skoler i byen, hvor medbragte luftmadrasser og soveposer hurtigt forvandler tomme klasselokaler til livlige sovesale, og de udleverede madbilletter tre gange om dagen kan veksles til en omgang pytt-i-panna, köttbullar og andre svenske klassikere i det rutinerede storkøkken.

I år var alle SISU-hold indlogeret på samme etage på den gamle Katedralskolan. ”Det gav en rigtig god stemning at vi alle sammen boede samme sted og kunne følge med i hinandens kampe og resultater”, fortæller Ludvig Foss Kyhn, der sammen med de øvrige drenge fra SISU’s 04 hold (U13) var i Lund for tredje gang og ligeledes for tredje gang kom hjem med en guldpokal i B-rækken. Pigerne fra samme årgang landede en flot sølvpokal i A-rækken. Herudover blev det til to sølvpokaler i B-rækken.

Når holdene ikke var på banen for at spille eller heppe på de andre SISU-hold, var der god tid til at hygge hjemme på Katedralskolen med spil, bøger og korttricks, og de fleste hold nåede også at være lidt kulturelle og var blandt andet ude at se Lunds flotte gamle domkirke.

_________

Billedtekster

Foto 1 (Lundaspelen 1): SISU’s 04 drenge og træner Josh med en velfortjent guldpokal i B-rækken.

Foto 2 (Lundaspelen 2): SISU drenge 06

Foto 3 (Lundaspelen 3): SISU 06 drengene var i Lund for første gang men fulgtes med de erfarne 03 piger, der har været afsted mange gange.

Foto 4 (Lundaspelen 4): SISU mod SISU; pigerne årgang 04 stillede med flere hold, og kom i en af kampene til at spille mod hinanden.

Foto 5 (Lundaspelen 5): Mellem kampene var der tid til at hygge og være lidt kulturelle. Her er SISU’s drenge 06 inde og se Lunds flotte domkirke.

By |2017-01-31T13:39:26+01:00januar 6th, 2017|SISU News|